Protecțiadatelor

B(P)ig Brother: O provocare pentru fiecare român, european sau pirat!

Despre campanie- care este scopul si cum ne implicam?

Pentru ce aceasta campanie?

Aceast website este rezultatul colaborării dintre Partidul Pirat Suedia, UNG-Tineretul Pirat Suedia și Partidul Pirat Romania. Noi credem că puterea absolută asupra identitatii datelor personale ar trebui sa apartina persoanelor private! Este un capitol important al societații noastre democratice ce prevede că fiecare trebuie să decida pentru sine insuși, felul cum să se comporte și cu cine intră în contact.

Dorim o campanie din care românii să învețe cum să creeze dezbateri publice cu ușurință astfel încât să îi determine pe politicieni să adopte atitudini corecte in momentul votului final la Parlamentul European. Votul Regulamentului pentru Protecția Datelor va avea loc pe parcursul a câtorva săptămâni din primăvara anului 2013 și este important ca noi să păstrăm problema vie in tot acest răstimp.

Cine suntem noi?

Partidul Pirat este cel mai avangardist partid politic al Suediei. De la apariția sa in 2006, partidul s-a preocupat de integritate, cultură, informație și a răspuns unor întrebări pe care partidele mai vechi nici nu au ințeles că trebuie să le adreseze.

n alegerile parlamentare europene din 2009, Partidul Pirat a inregistrat 7.1% din voturi ceea ce i-a oferit două locuri in Parlamentul European. Partidul Pirat este o mișcare in continuă creștere cu rădăcini in toata Europa și în lume.

Partidul Pirat România (partidulpirat.ro), urmează modelul propus de suedezi și forțează absurda barieră a celor 25.000 de semnături pentru a se putea înscrie oficial în cursa politică.

Ung-Organizația Tineretului Pirat este formată din tinerii sustinatori ai Partidului Pirat și este una dintre cele mai mari organizații de tineret din Suedia. Informație liberă, cultură impartașită și dreptul la integritatea personală sunt importanți piloni ai societății în care trăim. Aceasta este cel putin părerea noastră.

Vrei să ne ajuți?

Daca vrei sa obții informații cu privire la cum poți să ajuți cu o campanie in zona în care locuiești, nu ezita să ne contactezi:

Plux Stahre- Piratpartiet, (engl.)

e-mail [email protected]

Amelia Andersdotter- MEP, (engl., ro.)

e-mail [email protected]

Lucas Persson- Ung Pirat, (engl.)

e-mail [email protected]

Claudiu Marginean- PPRO. (ro.,engl)

e-mail [email protected]


Persoane de contact

Plux Stahre

Claudiu Marginean